Home » 5 greseli in ingrijirea parului
Frumusete

5 greseli in ingrijirea parului

Vedem zilnic reclame cu produse despre ingrijirea parului. In sensul asta ajungem din dorinta prea mare de atinge rezultatele ce sunt prezentate in reclama ajungem sa facem greseli.In ceea ce urmeaza o sa prezint o analiza facuta asupra greselilor ce le comitem in ingrijirea parului.

1.Se folosesc prea multe produse de styling: Pentru ca vrem sa avem un par perfect adesea folosim prea multe produse de styling.Folosim spuma de par,fixativ sau sprayuri de stralucire. Aceste produse nu lasa parul sa respire.

2.Tinem parul strans prea mult timp: Un mare adevar este ca parul prins este ferit de impuritati precum praful si alti agenti din aer.Asemenea ca si excesului de produse de styling parul prins nu lasa parul sa respire dar si radacinile parului sunt mereu in tensiune.

3.Ingrijirea parului cu ustensile de coafat in mod gresit: Folosim zilnic peria de par,ondulatorul sau placa de par. Ceea ce nu stim este ca odata pe saptamana acestea trebuie curatate si dezinfectate. Pe ele se strang impuritati aflate chiar pe parul nostru. Sigur ca noi ne dormim o forma dreapta a firului de par si astfel folosim placa de par care il arde. Acelasi efect il au de asemenea si razele de soare prin radiatia UV.

4.O alta greseala este sa ne spalam mereu cu acelasi sampon: Cu toti indiferent de sex sau varsta cand descoperim un sampon ce ne merge bine nu renuntam la el. In schimb trebuie sa stim ca parul este intr-o continua schimbare si astfel samponul nu va mai avea acelasi efect ca in faza in care iti aducea doar efecte benefice.

5.Uscarea lui se face la temperatura prea mare: In graba sau nu timpul este mereu insuficient. In consecinta pentru a reduce timpul de uscare al parului marim temperatura de uscare a feonului.

admin

Adauga un Comentariu

Apasa aici pentru a comenta