Home » 5 Idei pentru ghivece creative realizate din lucruri vechi
Hobby

5 Idei pentru ghivece creative realizate din lucruri vechi

 

Reconditionarile de tot felul castiga tot mai mult teren , ceea ce este un lucru extraordinar de bun.

Pe langa faptul ca dintr-un obiect vechi si anost putem sa scoatem unul personalizat si cu o unicitate aparte, readucem la viata momente, trairi , simtiri demult apuse.

Gama transformarilor este infinit de variata, ne trebuie doar imaginatie si har.

Ceea ce, nu demult statea intr-un colt al debaralei acum are o noua intrebuintare.

cisme ghiveci

Putem incepe cu banalele ghivece de flori. De ce sa cumparam ghivece pentru flori cand putem foare bine sa facem noi. Nici macar nu trebuie sa fie rotunde, patrate ori dreptunghiulare. Avem ceainicul vechi al bunicii? Nimic mai simplu. Adunam pietricele colorate si le lipim de jur imprejur. Il umplem cu pamant si ghiveciul e gata. Avem un obiect frumos si modern, in plus, avem amintirea bunicii, cand in zilele friguroase de iarna ne chema in casa sa bem un ceai fierbinte.

Si ca sa nu-l nedreptatim pe bunicul, ii aducem cismele de calarie, le coloram frumos si gata alte doua ghivece. Deja ne amintim cum ne lua calare si ne plimba prin livada de meri!

ghiveci ceainic

Iar masina fratelui, care se juca toata vara cu ea la nisip o transformam intr-un loc de vis pentru catus-ulpretentios.

Cauciucurile uzate pot fi si ele casute primitoare pentru trandafirii din curte. Vopsite molticolor dau o stare de buna dispozitiecand privim pe geam in gradina.

Si cum oglinda sparta se zice ca aduce ghinion, transformam ghinionul in bucurie. Spargem oglinda in bucatele mici, iar franturile de oglinda le lipim pe un ghiveci vechi ori pe cutia de vopsea ce tocmai s-a terminat dupa ce am dat o noua infatisare cauciucurilor. Vaiii ce ghiveci pretios avem acum.

gradini-amenajate-cu-cauciucuri-

Iar exemplele pot continua la nesfarsit. Un lucru trebuie retinut. Orice obiect care poate tine un pumn de pamant poate fi transformat in opera de arta. Singurul ingredient este IMAGINATIA.

Valentina Pink

Adauga un Comentariu

Apasa aici pentru a comenta