Home » Ce isi doresc femeile de la barbati?
Lifestyle

Ce isi doresc femeile de la barbati?

De cele mai multe ori noi, femeile, suntem considerate un mister pentru barbati. Si vor sa ne descifreze, de parca asta i-ar ajuta la ceva. Sigur, poate fi vorba despre provocare si ambitia de a ne intelege.

Dragi barbati, suntem oameni, ca si voi. Sigur, in mintea noastra lucrurile sunt mai complicate. Noi ne punem mai multe intrebari. Perspectiva asupra lucrurilor poate fi diferita. Dar sa stiti ca nu vrem asa de multe lucruri, pe cat credeti voi.

cuplu-certat-suparat-barbat-femeie

Ne plac barbatii cu umor, care ne fac sa radem. Cand radem, endforfinele ne fac sa ne simtim bine, scade nivelul stresului, scade tensiunea arteriala si organismul se echilibreaza. Sigur, e important si de ce radem, ca daca radem de esecul produs in bucatarie aseara in timp ce pregatea nu-stiu-ce reteta sofisticata, atunci parca nu mai e rasul nostru. In aceasta situatie vrem sa fim laudate pentru ca am incercat si apoi ajutate sa strangem dezastrul din bucatarie.

Ne plac barbatii care comunica mult. Nimic nu e mai frustrant pentru noi decat un tip care mormaie vesnic, fara sa fie in stare sa lege trei fraze coerente despre ceea ce vrea si ceea ce simte. Sigur, de multe ori, voi habar n-ati ce simtiti, trebuie sa va ajutam tot noi sa intelegeti. Dar apreciem un barbat capabil sa ne asculte pana la capat, care nu ne ofera solutii pentru problemele noastre si care ne lasa sa gasim singure solutiile.

femeie_cu_alcool_in_mana_88902000_13453000

Ne plac barbatii care gatesc. Orice mancare pentru care nu am muncit, e absolut delicioasa. Ne bucuram si de o omleta si de o oala plina cu sarmale si de o friptura cu o salata. Un babbat care gateste e un barbat care poate sa aibe grija de noi. Atat e de simplu.

Ne plac barbatii care ne fac sa ne simtim in siguranta. Noi, femeile, nu suntem sigure de cateva lucruri: de felul in care aratam, de resursele financiare si daca suntem iubite sau nu. Asadar, nu va zgarciti cu complimentele si nu uitati sa ne spuneti ca ne iubiti, din cand in cand. Daca mai aduceti si vreo floare sau vreo ciocolata, sunteti pe val, garantat. Multumiti-ne ca am dus si azi copilul la scoala, remarcati faprul ca am facut ordine si spuneti-ne ca va place perdeaua noua de la dus pe care am cumparat-o. Si ce daca va e absolut indiferenta? Conexiunea si stabilitatea emotionala sunt foarte importante pentru noi.

femeie-nervoasa-680x420

Ne plac barbatii carora le plac copii. Adoram sa va auzim seara citind povesti de “noapte buna” sau sa va vedem intinsi pe jos, pe covor, intr-un joc de-a hotii si vardistii pe care il jucati cu cei mici. Hohotele de ras ale copiilor, cand va jucati cu ei, sunt o muzica grozava pentru urechile noastre.

upset_woman_63415100

Ne plac barbatii consecventi si implicati, care ne surprind placut si ne motiveaza, care ne respecta ideile, cariera, prietenele, inteligenta. Tratati-ne asa cum si voi, la randul vostru, va doriti sa fiti tratati.

admin

Adauga un Comentariu

Apasa aici pentru a comenta