Home » Ce spun palmele si lungimea degetelor despre fiinta umana?
Stiai ca?

Ce spun palmele si lungimea degetelor despre fiinta umana?

De cele mai multe ori la prima intalnire nu iti poti da seama despre persoana pe care o intalnesti ce fel de om este,majoritatea isi ascund defectele sau viciile si evident iti prezinta doar partile lor bune,calitatile.

Dar cum sa indentificam un posibil om rau,cu intentii ascunse poate chiar un psihopat,cum ne ferim de astfel de oameni?

Lungimea palmelor sau a degetelor cat si culoarea palmelor dar si mimica gesturilor  va pot spune clar cu ce fel de persoana aveti de a face.

Psihologia ne arata cum mainile pot descrie cu mare precizie lumea interioara a proprietarului palmelor doar ca trebuie sa stiti ceea ce cautati sa aflati.

mana4

Comportamentul mainilor

Despre comportamentul mainilor se diferentiaza cateva tipuri de comportamente despre care o sa vorbesc in ceea ce urmeaza.

Mainile interlocutorului pot fi intr-o pozitie sau alta pot face un anume tip de miscare sau altul.O atentie voi acorda genului de om care isi ascunde mainile sau incearca sa le ascunda acest tip de comportament spune despre acest om ca este nesigur pe sine si e plin de indoieli in ceea ce il priveste.

Primul lucru pe care ar trebui să-i acordați atenție este mișcarea mainilor interlocutorului tau. Daca isi ascunde mainile în spatele lui, încearca sa le ascunda într-un alt mod, atunci acea persoana este neechivoc nesigura de sine insuși sau indoieli.

Daca o persoana nu știe unde sa-si puna mainile, luand un mod constant anumite obiecte in mana sau intinzandu-si articulatiile exista fie o problema a sistemului nervos fie acel om este dominat de o puternica emotie ce il apasa, sau daca gesticuleaza in timpul conversatiei o face pur si simplu pentru a te capta cat mai mult in discutie.

mimica palme

Strangerea de mana

Nu doar lungimea degetelor poate da informatii despre omul de langa noi , valoarea strangerii de mana de asemenea are o mare pondere in a cantarii calitatile si defectele lui . De exemplu, daca strangerea de mana este lenta  si moale sau slaba atunci in fata ta se afla un om cel mai probabil slab , plin de complexe sau chiar o persoana alintata cu o fire slaba.La polul opus o strangere de mana excesiv de puternica nu arata tocmai un individ puternic si sigur pe el ci o imitatie a acestor calitati pentru a ascunde slabiciunea si incertitudinea.

strangere-mana

Multi oameni cunosc o strangere de mana , lipsita de griji, facuta de parca din întamplare ,acesta este un semn comun al unui om de afaceri indiferent, pentru care nu are importanță o strangere de mana, pentru ca se grabeste sa rezolve probleme mult mai importante.

tehnici-de-negociere

Forma palmei

Desigur si forma palmei spune multe despre personalitatea umana ,chiar daca accentul se pune pe lungimea si forma degetelor sa nu uitam ca degetele totusi cresc din palma.Forma palmei ne dezvaluie cele mai mult detalii despre interlocutorul nostru.

De exemplu o mana rustica , cu degete de forma neregulata apartine cel mai probabil unui om simplu cu un nivel de inteligenta scazut,acesti oameni sunt inactivi,inhibati si manifesta de obicei interese spre activitati primitive, dar au o calitate au inclinatii spre arta si activitati artistice.

forma palmei

Persoanele cu degete lungi dar palma mica si cu unghiul general de inegaitate a formelor sunt oameni predispusi la concluzii profunde si privesc lumea prin prisma calmului si a prudentei,astfel de oameni sunt in general scriitori ,muzicieni,filozofi sau chiar ganditori.

Oamenii cu o forma patrata a mainii sunt in mod particular oameni incapatanati la munca dar si curajosi,indrazneti si energici.

Ce spune lungimea degetelor

Clar in aceasta postare incerc sa exprim ca lungimea degetelor reprezinta cel mai important detaliu ce ne ajuta a a contura portretul psihologic al interlocutorului.In ceea ce urmeaza am ales sa vorbesc despre cateva tipuri de degete si caracteristici asignate posesorilor lor.

degete lungi

Degetele lungi

Fiecare isi aminteste din propria viata exemple si intamplari legate de diverse persoane si personalitati desigur nu multa lume are rabdare sa faca astfel de analize insa este un exercitiuu frumos de imaginatie si analiza personala.Astfel studiind ipoteze generale pe care cu siguranta le veti cauta in mod mai detaliat decat am reusit eu aici sa le enumar veti reusi sa faceti prin filtrul mintii niste comparatii.

Degete scurte

Oamenii ce au degete scurte sunt energici si impetuosi ,foarte usor este de comunicat cu ei si reusesti sa ajungi chiar la niste concluzii comune si placute in urma discutiilor cu acest tip de oameni,adesea sunt oameni cu calitati sufletesti deosebite.

Ce spune lungimea degetelor oamenilor?

Din punct de vedere anatomic si stiintific lungimea degetelor unui om poate spune cat de puternic a influentat testosteronul in timpul dezvoltarii in perioada cand acesta era la nivel de fat . Multe dintre trasaturile unui individ pot fi deduse din analiza diferentelor intre degetelor de la o mana.Un exemlu ar fi … cu cat este mai mica diferenta dintre degetul numit index si cel mijlociu cu atat este mai usor sa iti consolidezi o relatie cu acea persoana; diferenta mare intre degete  indica un nivel mare de testosteron ceea ce arata ca individul este independent si greu de tinut aproape.In consecinta cu cat este mai mare diferenta intre cele doua degete cu atat mai mare este probabilitatea infidelitatii si tradarii la nivel sexual si sentimental intr-o relatie.

Acest lucru nu inseamna ca astfel de barbati nu isi pot infrana cu usurinta dominatia hormonala si pot fi asemenea unor soti iubitori si la locul lor in familie.

lungime degete

Ce spune lungimea degetelor femeilor

Conform studiilor in domeniu se concluzioneaza ca femeile cu degete lungi au un apetit sexual excesiv,in biografia unui astfel de femei exista un numar mare de parteneri sexuali,desi exista si exceptii de la regula ;femeile cu inelarul mai lung decat degetul mijlociu nu este capabila de relatii de culoare lesbiana.Distributia uniforma a lungimii degetelor este tipica pentru o femeie ce aspira la familie armonioasa si sanatoasa cu multi copii.

Lungimea degetelor, valoarea. psihologie

Ca o concluzie intre stiinta,realitate si misticism desi nu exista date concrete despre esenta acestei stiinte de analiza a palmelor si degetelor cat si a stransei legaturi dintre ele ,studierea pe mai multe esaloanea de persoane din punct de vedere psihologic s-a observat o asemanare izbitoare pe tipologiile descrise mai sus.