Home » Detoxifiere prin plimbarile de dimineata in aer liber
Traieste sanatos

Detoxifiere prin plimbarile de dimineata in aer liber

Traim intr-o lume unde tentatiile culinare sunt la tot pasul, intr-o lume unde stresul e la el acasa … si efectele nu intarzie sa apara… viata si-a crescut calitatea din punct de vedere al gustului, al opulentei.. dar si-a scurtat durata. Bolile cardio vasculare sunt din ce in ce mai raspandite la fel si infarctul si cancerul de orice tip ne rapesc oamenii dragi de langa noi.

Am sa incerc prin acest articol sa arat cateva din beneficiile unei banale plimbari matinale prin parc in aer liber , un lucru de altfel pe cat de simplu si de util pe atat de greu in lipsa timpului si a falsei impresii ca totul se misca prea repede sa avem timp si de asa ceva, daca ne am trezi putin mai devreme si n-am fi prada unei somnolente continue am putea avea parte si de o felie de sanatate matinala.

Plimbarea matinala desi e greu de crezut reduce considerabil nivelul de colesterol lucru care imbunatateste functionarea sistemului cardio-vascular, de asemenea combate buna functionare cerebrala imbunatind calitatea vietii si eliminand depresia.Stimuleaza sistemul imunitar si previne osteoporoza.

De asemenea stimuleaza tonusul muscular daca face si putina miscare mai alerta, previne bolile pulmonare si sistemul muscular si osos eliminand efectele negative de stagnante din organism.Iarna chiar daca vremea nu e tocmai prielnica unei plimbari nu trebuie sa o evitam pentru ca iarna aerul este de cea mai buna calitate fiind frig microbii sunt la cote minime.

Acestea fiind spuse cred ca am reusit pe o parte dintre voi cititorii acesui blog sa va arondati timp si pentru miscare in aer liber.

admin

Adauga un Comentariu

Apasa aici pentru a comenta