Home » Make-up pentru petrecerea de Revelion
Moda

Make-up pentru petrecerea de Revelion

Bineinteles ca machiajul de anul nou va fi unul cu totul special, in concordanta cu coafura pe care o alegem, vestimentatia pe care o sa o purtam si cu locul unde vom petrece.

Pentru petrecerile facute acasa, la noi sau la prieteni, un fond de ten si un iluminator pe fata, un tus si mascara pe genele naturale si un ruj sidefat ar trebui sa fie indeajuns. In schimb machiajul de Revelion poate lua forma si nuantele oricărui machiaj de seara, in functie de tinuta putem opta pentru un machiaj glam, unul natural sau unul extravagant. Pentru noaptea dintre ani, cele mai multe dintre noi vom opta pentru machiajele speciale, intense si spectaculoase, precum Smokey Eyes, Cat Eye, machiaj cu glitter sau cel glamorous, in stil Hollywood.

Smokey Eyes este un machiaj fumuriu, realizat in culori de negru, gri si maro, dar putem folosi si alte nuante atata timp cat cream adancime. Este prezent de secole, cel mai cunoscut fiind de pe vremea Cleopatrei – un smokey eyes – albastru cu linie de tus dramatica pe care cu totii l-am vazut ilustrat in filme. Putem miza pe el in seara dintre ani, pentru un look cu totul special adaptandu-l gusturilor noastre prin paleta de nuante folosite.

Smokey Eyes

Cat-eye este un machiaj clasic, care nu se va demoda niciodata si care avantajeaza pe oricine. Un astfel de machiaj mareste optic ochii, scoate in evidenta privirea si poate fi adaptat atat pentru seara, folosind culori tari, cat si pentru zi. Secretul unui machiaj cat-eye reusit este simetria perfecta a liniilor de tus.

cat eye
Machiajul cu glitter este unul dintre cele mai fermecatoare modele de make-up, este sclipiciul in orice nuanta pus cu grija si indemanare pe pleoapa ochiului accentuand astfel foarte mult privirea si oferind un aer cu totul inteserant intregului chip. Cu toate acesta, glitter-ul trebuie aplicat cu mare grija, incat sa nu fim nevoite sa il curatam de pe intreaga fata stricand astfel restul machiajului, pentru că este destul de greu de curățat în anumite situații. Dacă este aplicat cu atenție, sclipiciul va rămâne doar pe pleoape, iar machiajul va fi intact pentru intreaga noapte.

glitter

 

In machiajul glam avem libertatea sa folosim orice produse de make-up, secretul este sa arati ca – scoasa din cutie, sa iti evidentiezi trasaturile naturale, dar fara exagerare.

glam

Machiajul glam cere si o atitudine pe masura, poarta parfumul preferat si zambeste …. esti frumoasa!

Valentina Pink

Adauga un Comentariu

Apasa aici pentru a comenta