Home » Michael Kors cumpara brandul Versace
Lifestyle Moda

Michael Kors cumpara brandul Versace

Probabil ca multe dintre dumneavoastra nu stiti cine este acest Michael Kors…

Nascut în 1959 în Long Island, statul New York.Acesta a studiat actoria, dar mai tarziu s-a decis sa isi schimbe vocatia inclinand in a deveni designer de moda. S-a inscris  la Institutul de moda din New York, dar dupa aproape 9 luni Michael Kors a renuntat  pentru a lucra la boutique-ul Lothar din Manhattan.In anul 1981, Kors a lansat prima colectie pentru femei sub numele care ulterior a devenit un mare brand Michael Kors la magazinul din New York, Bergdorf Goodman. In anul  1993 a creeat prima lui colectie pentru  femei pentru la  casa de moda franceză de lux, Celine ramanand acolo pana in anul  2003 dupa care a plecat pe cont propriu concentrandu-se pe propria marca / brand.

Suma pe care creatorul de moda Michael Kors a cumparat brandul Versace este de 2.1 miliarde de dolari ,preluarea s-a facut de la Donatella Versace ramasa la carma companiei dupa ce fratele ei Gianni Versace  a fost ucis in 1997.(foto de mai jos)

Donatella a afirmat ca Versace va merge mai departe prin asi implini in totalitate ceea ce si a propus ,ea ramand in companie tot pe functia ocupata pana in preluare si anume aceea de director de creatie.Multi fani nu au privit cu ochi buni aceasta preluare dar au fost si fani care au fost incantati de acest eveniment.

Momentul foarte important pentru Versace a fost în 1994, cand actrita Elizabeth Hurley a venit alaturi de  iubitul Hugh Grant la premiera celor patru nunti si o inmormantare  . Ani mai tarziu la inmormantarea fratelui sau Gianni fiind insotita de Elton John o alta celebritate ce poarta Versace a facut ca acest lucru sa urce casa de moda in preferintele celebritatilor momentului dar si a generatiilor ce au urmat dintre care voi aminti pe Michael Jackson ,Printesa Diana,Noua generatie include Nicki Minaj, Kardashians si Jenners, familia Beckham.

admin

Adauga un Comentariu

Apasa aici pentru a comenta