Home » Modele de posete hand made
Hobby

Modele de posete hand made

 

 

       Azi, revin cu o noua propunere. Bineinteles pentru doamne.

Noi, femeile, niciodata nu avem indeajuns nimic. Nu tu posete, nu tu pantofi, nu tu una, un tu alta.

Tot timpul suntem suparate ca poseta „nu se potriveste cu tinuta” si asa nu mai imbracam nici tinuta. In acelasi timp ne gandim ca acest accesoriu nu mai este de actualitate, ori e demodat, ori prietena cea mai buna are exact aceeasi geanta….si de, nu mai suntem la scoala sa avem ghiozdane identice.

posete

Asa ca avem doua posibilitati sa procuram acest accesoriu si sa mai fie si in tendinte.

Cautam prin cunostinte persoanele (mesterii populari) care confectioneaza aceste produse din diferite materiale, forme si culori.

Ori….daca avem putina indemanare putem sa ne confectionam noi un accesoriu unic, astfel incat sa avem certitudinea ca nu o sa mai intalnim o alta persoana purtand un obiect identic cu al nostru.

Fiecare dintre noi avem posete si genti pe care nu le mai folosim, din diferite motive, nu mai sunt de actualitate, ori daca sunt nu ne plac, ori pur si simplu sunt ale mamelor noastre.

Atunci putem cumpara vopseluri pentru tesaturi si piele. Si in acest fel, dupa bunul nostru plac si imaginatie coloram, pictam, taiem, lipim iar la final o sa avem un produs unicat pentru care cu siguranta o sa captam deopotrivaadmiratia si aprecierea celor din jur, dar in aceeasimasura o sa fim si foarte invidiate.Alaturat va atasez cateva fotografii inspirationale.

Deci…materie prima gasim ,… imaginatie avem.

Spor la migaleala!

Valentina Pink

Adauga un Comentariu

Apasa aici pentru a comenta