Home » Nicolae Medforth-Mills si Alina Maria Binder se casatoresc
Monden

Nicolae Medforth-Mills si Alina Maria Binder se casatoresc

Nunta regala a anului

Nicolae Medforth-Mills si Alina Maria Binder  se casatoresc.

Ne spun ceva aceste nume? Multora dintre noi, cu siguranta nu. Dar daca spunem ca azi se casatoreste nepotul Regelui Mihai (fostul) Principe Nicolae? Deja am captat ceva atentie.

Exact, astazi 30 Septembrie 2018 si-au unit destinele Alina Maria Binder in varsta de 30 de ani cu Principele Nicolae in varsta de 33 de ani.Alaturi de ei fiind cele doua perechi de nasi alese, Simona si Liviu Popescu, Alexandra Butculescu-Filitti si Constantin Filitti.

principele-nicolae-si-alina-maria-binder2

Marii absenti de la aceasta nunta sunt insusi membrii familiei regale a Romaniei.

Majestatea Sa Margareta care este si Custodele Coroanei, impreuna cu sotul sau Principele Radu la momentul de fata viziteaza Alsacia.

Nu este prezenta nici Alteta Sa Regala Principesa Elena, mama Principelui Nicolae. Singura ruda din partea mirelui prezenta la nunta este domnisoara de onoare, sora mai mica a lui Nicolae.

Cu toate aceste absente notabile, nunta a avut loc. Locatia este cea predestinata nuntilor regale,Cazinoul din Sinaia.Dealtfel, Sinaia a fost si va ramane simbolul regalitatii romanesti.

nunta

Slujba cununiei religioase a avut loc la Biserica Sfantul Ilie din Sinaia, acolo unde cu ceva timp in urma s-a casatorit si Principesa Ileana a Romaniei. Ceremonia a fost oficiata de IPS Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului.Un intreg sobor de preoti a participat la ceremonie alaturi de Arhiepiscop.

Bineinteles codul vestimentar este obligatoriu pentru invitati. Oaspetii sunt obligati sa respecte acest cod vestimentar, care presupune ca in toate cazurile cand vine vorba de o nunta princiara, palarie, la tinuta de zi a doamnelor si costum sau tinuta de gala, in cazul domnilor.

Alina Maria Binder a optat pentru o rochie creatia unui designer roman iar ca si flori in buchet alegand hortensiile impletite cu trandafirii albi.

sala-cazinou

Nunta este una speciala. Iata ca dupa 70 de ani avem parte de o nunta regala, eleganta si rafinata,deoarece principele Nicolae este unicul mostenitor pe linie masculina al regelui Mihai.

P.S. Vrem nu vrem,familia regala are continuitate!!!

Valentina Pink

Adauga un Comentariu

Apasa aici pentru a comenta